Diensten

This page is also available in: English

Vertalen

Vertalingen EN>NL en NL>EN door ons eigen netwerk. Wij kunnen ook vertalingen van en naar het Frans, Duits, Russisch, Grieks en Portugees regelen via onze partners; andere talen zijn eventueel ook beschikbaar op aanvraag.

Redactie

Laat uw tekst redigeren door taalexperts met jaren ervaring en kennis van uw doelgroep. O.a. gespecialiseerd in ’taalkundige reddingsacties’: vakkundig herschrijven van goed onderbouwde content geschreven door niet-natives met veel verstand van hun eigen vakgebied, maar een wankele greep op voorzetsels in hun tweede taal.

Tekstschrijven

Tekstschrijven, ghostwriting, content creatie en verwante diensten in het Nederlands en het English door vakkundige schrijvers die jouw boodschap krachtig kunnen overbrengen.

Beëdigde vertalingen

Gewaarmerkte vertalingen van het Nederlands naar het Engels door Joy Phillips, ingezworen bij de rechtbank van Amsterdam en inschreven in de Register beëdigde tolken en vertalers, Rbtv. nr. 2157. Beëdigde vertalingen van het Engels naar het Nederlands en van het Russisch naar het Nederlands zijn ook mogelijk via onze partners.